fbpx
Joke Pluijm

Joke Pluijm

van Mojo Training & Coaching in Eindhoven

Joke Pluijm
van Mojo Training & Coaching in Eindhoven
Maak kennis met Joke

Waar ik je mee kan helpen

 1. Burn-out:

  It takes one to know one. Zelf heb ik aan de lijve ondervonden wat het is om compleet uitgeblust te zijn. Slapen, huilen en repeat Samen gaan we op onderzoek uit. Je gaat terug naar jezelf. Werken met je lichaam en je adem. Om zo terug te komen bij wie je bent, sterker dan ever!
 2. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden:

  Wanneer je je persoonlijk ontwikkelt krijg je meer diepgang, meer kennis en meer ervaring. En dat is nodig als je vooruit wilt, dit is het begin. Mensen die blijven ontwikkelen zijn gelukkiger en creatiever in het vinden van oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Met dit gevoel van geluk, inspiratie en creatie beïnvloedt je ook weer anderen om je heen.
 3. Emotionele vrijheid:

  Met behulp van een mooie techniek die de oosterse acupressuur combineert met de westerse focustechniek lossen we blokkades in je lichaam en in je leven op. De techniek (die ik je leer, zodat je het altijd kunt gebruiken) zorgt ervoor dat je jezelf los kunt maken van je verleden, letterlijk en figuurlijk!
 4. Rust:

  Door je geest te trainen en geregeld tijd te nemen voor wat er achter de buitenkant schuil gaat, ga je de wereld om je heen anders zien en ervaren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer rust in zijn leven.
 5. Don’t worry Be happy:

  De titel dekt de lading, dit coachtraject van 6 sessies, specifiek ontwikkeld voor vrouwen, staat in het teken van minder piekeren en meer (veel meer) genieten!

Even voorstellen

Over mij

Persoonlijke groei en ontwikkeling is het mooiste wat er is. Meebewegen in de flow van je leven. Dingen die je in je leven meemaakt zien als lessen, als kansen.

Mijn drijfveer is om je in beweging te brengen, terug te brengen naar wie je bent. Om te helpen bewust te worden, zodat je vol vertrouwen en plezier in het leven komt te staan.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om compleet vast te zitten in het leven. Omdat ik niet gelukkig was met mijn leven in Nederland besloot ik te gaan reizen door Azie. Tijdens deze reis is er meer verdieping gekomen in mijn leven.

Ineens begreep ik dat ik niet mijn leven leefde, maar het leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde, wat er van mij verwacht werd.

In Azië heb ik bewust gekozen om ervaring op te doen met de boeddhistische levenswijze en filosofie. Eenmaal terug in Nederland ging het roer om en ben ik niet meer teruggegaan naar mijn oude leven. Ik ben gestopt met mijn werk om me om te scholen tot Coach en PowerYoga docent en dit pad bewandel ik, 7 jaren laten, nog altijd met veel plezier!

Het is allereerst heel belangrijk om elkaar te leren kennen om zo te voelen of er ook een ‘klik’ is. Hiervoor maken we een eerste afspraak waarin we kennis met elkaar maken. Dit gebeurt niet in een sjiek kantoorgebouw met een witte doktersjas en een leren bank om op te liggen, maar in een prettige, informele omgeving met een comfortabele stoel om op te zitten.

Na dit eerste gesprek kijken we samen hoe het voelt en onderzoeken we wat jouw doelen zijn, dit is ons uitgangspunt.

Wanneer het goed voelt voor beide partijen maken we een vervolgafspraak en gaan we samen werken aan het stromen van jouw energie: let your MOJO flow.

Joke zegt over haar werkwijze

Ver voorbij het pad van goed en fout, meningen en oordelen, bevindt zich een open plek: daar ontmoet ik je graag.

Meer over Joke

 • Behandeltechnieken
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Counseling

  Healing

  Acupressuur & Focustechniek

  Meditatie & Yoga

  EFT

  Voeding

 • EFT, EQlibre

  HBO Coaching, NCOI

  Yoga & Anatomie, Yogatreat

  International Yoga Teacher, Pralaya Yoga
  Poweryoga docent, Tonnie Goes Dasra Center

  Yogadocent, Sattva Yoga Rishikesh India

 • Particulier: €62.50 per uur

 • De kwaliteit van je leven, wordt bepaalt door de kwaliteit van je gedachten.

sluiten

Joke belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Joke een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Dinsdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Woensdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Donderdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00
Vrijdag
10/27/20 09:00 tot 10/27/20 18:00