fbpx
Justine Tierolff

Justine Tierolff

van Justine Tierolff Relatiecoaching in Landsmeer/ Amsterdam

Justine Tierolff
van Justine Tierolff Relatiecoaching in Landsmeer/ Amsterdam
Kievitslaan 4
1121 ED Landsmeer/ Amsterdam
Maak kennis met Justine

Waar ik je mee kan helpen

 1. Relatiecoaching in relatie tot anderen, individueel of samen; hoe zeg ik waar het op staat zonder de ander tegen mij in het schild te werken? Hoe blijf ik trouw aan mezelf in relatie tot de mensen in mijn omgeving? Hoe onderhoud ik relaties die de moeite waard zijn wanneer er onvoorziene problemen ontstaan?
 2. Relatiecoaching bij partnerrelaties; begeleiding in moeilijke gesprekken, samen tot de kern komen en duurzame stappen vooruit maken met als doel elkaar weer te bereiken en ruimte te maken voor die warme, vanzelfsprekende verbinding.

Even voorstellen

Over mij

Ik heb sinds kinds af aan iets met mensen, met communiceren en interactie, hoe we dat doen – en ook hoe we dat níet doen. En wat daar dan weer achter zit.

Als relatiecoach, in de breedste zin van het woord, geef ik mensen de ruimte om te komen tot wat er werkelijk is. Alleen vanuit dit punt kan men verder, en zijn de mogelijkheden eindeloos. Dit allemaal zodat men elkaar weer kan bereiken, weer betrokken kan zijn bij elkaar, zich weer geborgen kan voelen en dus vanuit warme verbinding het leven weer aan kan gaan. Dit sluit naadloos aan op partnerrelaties, maar ook op onze relaties en contacten met de mensen om ons heen (familie, vrienden, collega’s, buren) waar we ook regelmatig tegen problemen aanlopen. Een vriendschap of relatie prettig, moeiteloos en ‘echt’ houden, en er samen uitkomen wanneer een probleem zich voordoet, vraagt vaak veel van ons mensen; inlevingsvermogen, geduld, goede communicatieve vaardigheden, en het lef om je uit te spreken en dus trouw te blijven aan jezelf.

Wanneer stap je met je partner naar een relatietherapeut?
Op enig moment beginnen ruzies, discussies, ‘vinger wijzen’ en gevoelens van verwijdering een patroon te vormen. Het neemt de relatie als het ware over, de verbinding is niet meer voelbaar en je voelt je niet meer geborgen. Hierin zijn verschillende stadia, waarvan bovenstaande een later stadium schetst. Relatiecoaching kan hier, maar ook al eerder, veel uitkomst bieden.

Wat ik in eerste instantie biedt is simpelweg ruimte en onbevooroordeelde aandacht voor jullie en jullie relatie. Om vervolgens samen verder te gaan kijken naar wat er schuil gaat achter de problemen, hoe de ruzies zich voltrekken en wat jullie eigenlijk nodig hebben van elkaar. Dit allemaal ten behoeve van het creëeren van helderheid (wat speelt er van binnen bij hem? En bij haar?), perspectief (hoe verder?) en het herstellen van vertrouwen en/of de warme en veilige verbinding.

Wees welkom!

>>> Leer me iets beter kennen d.m.v. feedback van cliënten hieronder en door mijn Facebookpagina te bekijken (zie links)

“De sessies met Justine hebben mij meer inzicht gegeven in mezelf en menselijke patronen. We werden door haar geconfronteerd met eigen gedrag. Gaf inzicht. We maken minder ruzie.” (Anoniem)

“Justine is heel erg betrokken en keek goed naar de behoefte van ons beiden.” (Anoniem)

“Justine is erg warm, we voelden ons bij haar thuis.” (Anoniem)

Justine Tierolff | Relatiecoaching
[email protected]

Justine zegt over haar werkwijze

Aandacht voor jou en je relatie, voor een solide basis om vanuit te leven

Meer over Justine

 • Behandeltechnieken
 • Werkwijze
 • Opleidingen
 • Tarief
 • Eh oh ja...
 • Interessante links
 • Relatiecoaching en therapie bij partnerrelaties

  Coaching en begeleiding bij moeizame relaties met de mensen om ons heen (familie, vrienden, collega’s), zowel individueel als samen

   

   

   

   

 • Bewustwording

  In beweging brengen

  Geweldloos communiceren

  Interpersoonlijke vaardigheden

  Verbinden

  Aards, holistisch en intuïtief

   

   

   

 • Relatiecoach, Sonnevelt Opleidingen, BATC geaccrediteerd certificaat

  Academie voor Counselling en Coaching (ACC), niveau 1

  Training familie-opstellingen, ACC

  HBO opleiding Museologie, Bachelor diploma

 • Kennismaking, max 20 min telefonisch of Skype, kostenloos

  Eerste oriënterend gesprek a 1,5 uur , 100,- incl. BTW

  Sessie per keer, 85,- p/u incl. BTW

  Traject: voorstel op maat na oriënterend gesprek                                                                                                                                        Voorbeeld: oriënterend gesprek, 5 tot 12 sessies (1 a 2 wekelijks),  eventueel verlengd met vervolggesprekken op langere termijn.

 • Indien er vragen zijn schroom dan niet om mij te bellen. Dit is geheel vrijblijvend en overleg is altijd verhelderend!

 • fb.me/justinetierolff.nl

  www.justinetierolff.nl

sluiten

Justine belt je graag

liever via de mail? Klik dan hier

Wij vinden dat jij een coach moet kunnen vinden zonder drempels. Maak kennis met verschillende coaches en neem een beslissing op basis van een klik!

 • In 15 minuten voelen of er een klik is

 • No strings attached

 • Ruimte voor al je vragen

Stuur Justine een bericht

liever teruggebeld worden? Klik dan hier

Benieuwd naar mijn werkwijze of wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via het formulier hiernaast.

Heb je liever dat ik je terug bel? Geef dan aan wanneer het je uitkomt (hoe meer opties hoe sneller ik kan bellen) Ik neem dan zsm contact met je op!

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Boek vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

Werktijden

Maandag
10/20/17 09:00 tot 10/20/17 18:00
Dinsdag
deze dag werk ik niet
Woensdag
10/20/17 09:00 tot 10/20/17 18:00
Donderdag
deze dag werk ik niet
Vrijdag
10/20/17 09:00 tot 10/20/17 18:00