fbpx
Jane Shaw Marissa Klouwer

Op bezoek bij coach Jane: Yoga therapie – Healing – Acupressuur

Binnen House of Awareness zijn we gezegend met en dankbaar voor al onze unieke, mooie en prachtige coaches. Ze hebben allemaal hun eigen kracht, technieken, methodes en karakter. Maar hoe weet je nu wat ze precies doen? Dat is soms moeilijk te vangen in technische en praktische woorden. Daarom gaan Marissa en Jamila de komende weken op pad om onze coaches werkelijk te ervaren. Deze ervaringen delen ze met ons, zodat we nog meer kunnen voelen wie de coach is en wat ze voor ons kunnen betekenen. Deze week is Marissa langs geweest bij Jane.

Wie is Jane?

Voor House of Awareness test ik de methodiekenen die de coaches hanteren. En ik begin bij onze eigen, mooie Jane! Ze is niet alleen mijn rots in de brandig, ze is mijn voorbeeld. Nooit eerder heb ik iemand ontmoet die zoveel rust uitstraalt en daarbij alleen maar liefde is. Waar ze zelf zegt haar energieveld neutraal te maken om die van een ander ook neutraal te krijgen, vind ik het helemaal niet neutraal. Warmte, liefde en alleen maar good vibes; onmogelijk dit niet te ontvangen als je in de buurt bent van Jane. En ik was de lucky one die een healing sessie mocht ondergaan.

Warm welkom op het WG-plein.

Van buiten niet te zien, maar verstopt in het grote WG gebouw zit een hele fijne en warme studio waar de healingsessies van Jane plaatsvinden. Licht, veilig, open en ruimtelijk ingericht. Ik voel me thuis.

What’s up with you, bro?!

Grappig. Waar we samenwerken en ik natuurlijk kom voor de blogpost, voelt dit  een beetje gek en had ik er nog helemaal niet over nagedacht waar ik zelf wel wat ‘’healing’’ zou kunnen gebruiken. Gelukkig hoef ik mijn hersenen daar niet over te kraken; Jane voelt feilloos aan en na een mini gesprekje worden de thema’s van deze sessie al snel duidelijk. Mooi hoe ze je op je gemak stelt en zonder te veel door te vragen meteen de vinger op de juiste plek legt. Voordat we verder gaan met het acupressuur gedeelte geeft ze me wat praktische tips. Dat vind ik mooi; hoe empowerend is het dat je zelf al zoveel tools in handen hebt! Ingebouwde hulptechnieken waar je niets voor hoeft te doen; ik teken er voor.

WGPlein 377

WGPlein 377

Magische handen: acupressuur & healing.

Omdat ze zowel Healings geeft, als Yoga Therapie en Acupressuur maken we een mooie combinatie van allen. Ik mag gaan liggen op de schapenvellen. Die ken ik van de kundalini yoga; lekker zacht! Iedere coach werkt met zijn/haar gave en waar die zit verschilt per persoon. Jane had me al vertelt dat ze met haar handen werkt. Daar ligt haar kracht. En dat voel ik. Ze begint met een techniek die mijn energie naar mijn voeten brengt om te aarden. Ik kan nogal in mijn hoofd zitten en zo ver wegzweven dat ik contact met mezelf verlies. Elke dag sporten helpt mij dit te behouden, maar soms komt dit er even niet van en zit ik letterlijk met mijn kop in de wolken. Langzaam beginnen mijn voeten te tintelen en ik voel de energie bewegen. Nog meer punten gaat ze langs en na een half uur open ik relaxed mijn ogen.

Taal der lichaam: je lichaam praat met je.

Als we na afloop bespreken wat Jane allemaal binnen kreeg moet ik lachen. Waar ik wel vaker healingsessies heb meegemaakt hebben ze allemaal één ding gemeenschappelijk; ik krijg altijd Engelse boodschappen. Ook dit keer ontvangt Jane een Engels advies voor mij. Mooi, een Engelse beschermengel on my side! Jane voelt precies aan wat er binnen mij speelt en de woorden waarmee ze het beschrijft sluiten helemaal aan bij mijn ervaring. De oefeningen die ze me meegeeft zijn zeker waardevol en het advies had op geen beter moment kunnen komen. Ik ben blij. En dankbaar.

Ben je ook benieuwd naar de coachingsessies van Jane? Ga dan hier naar haar pagina of kom een keer lang bij de wekelijkse Pop-up Reiki Healing van Jane en Willemijn.

Marissa Klouwer

door Marissa Klouwer

Reacties