fbpx

Theta healing ®: welk oud patroon wil jij helen

Iets meer dan een jaar geleden liep ik tegen een patroon aan in mijn leven, waarvan ik dacht dat ik er nu toch wel ‘korte metten’ mee had gemaakt. Ik voelde me net te vaak onzeker. Omdat ik deze ‘monsters’ al vaker in de ogen had gekeken, wist ik dat het tijd was om de kern aan te pakken. Ik besloot op zoek te gaan naar iemand waarmee ik kon werken aan de dieperliggende patronen. En toen kwam Theta Healing op mijn pad.

Hoe kwam Theta Healing® op mijn pad

Op dat moment woonde ik op Bali en ik vond Theta Healer Erika Johansson. Ik las over haar en wist dat ik met haar wilde werken. Ik wist niet wat Theta Healing was, maar stond er open in. Helemaal klaar om die oude patronen los te laten.

De eerste sessie was meteen raak. In korte tijd kwam ze tot de kern en legde zij de kronkels en oude patronen in mijn onderbewustzijn bloot. Ik voelde mij daarna bevrijd. En ik merkte dat ik niet meer ‘getriggerd’ werd in bepaalde situaties. Daardoor verbeterde mijn relatie en voelde ik mij beter in mijn eigen vel.

Wat is Theta Healing®

Theta Healing is een methode waarbij negatieve geloofssystemen worden ontrafeld, verwijderd en vervolgens vervangen met een positief geloofssysteem. Tijdens de Theta Healing sessie kom je in een Theta Brainwave, waar je direct contact kunt maken met ‘Source’.

Ik doe al jaren Chi Kung en weet hoe krachtig energetische healingmethoden kunnen zijn. Theta Healing werkt ook op een energetisch, spiritueel niveau. Het ‘omzeild’ het intellect. Je hoeft geen eindeloze praatsessies te voeren om erachter te komen waarom je bijvoorbeeld denkt dat je ‘nooit goed genoeg bent’.

Je vindt het geloofssysteem in je onderbewuste, je brengt in kaart waarom jouw onderbewuste het een goed idee vindt om aan deze overtuiging vast te houden, en zorgt er vervolgens voor dat dit ‘geherprogrammeerd’ wordt.

Wat kan Theta Healing® jou opleveren?

Als dit te goed voor woorden klinkt, of ongeloofwaardig kan ik alleen maar zeggen: dit is typisch zoiets wat je moet ervaren, om te weten of het voor je werkt. Ik vond de sessies zo waardevol dat ik meteen twee cursussen heb gedaan om de methode toe te kunnen passen op mijzelf, en om sessies te kunnen geven aan anderen.

Dankbaar dat ik Theta Healing® heb als ‘tool’

Ik gebruik Thetal Healing regelmatig, om mijzelf in balans te brengen als ik gestresst ben, om een geloofssyteem te veranderen wanneer ik er tegenaan loop. Ik ben dankbaar dat ik dit aan mijn ‘toolbox’ heb kunnen toevoegen, omdat het zo’n directe en effectieve methode is. Ik merk altijd direct resultaat merk. En wanneer ik sessies doe met anderen krijg ik die feedback ook.

Welke geloofssystemen heb jij in leven

Wanneer je ziet dat eenzelfde patroon steeds terugkeert in je leven, ga dan eens nadenken wat daaraan ten grondslag ligt. Wat is de ‘overtuiging’ die jij voor waar aan neemt? Dat kan zijn ‘Ik ben niet goed genoeg’, of ‘Ik wordt altijd verlaten’ of ‘Als ik rijk ben gaan mensen van mij weg’.

Ergens in je leven heb je dit soort geloofssystemen geleerd, en je onderbewuste denkt goede redenen te hebben om er aan vast te houden. Wellicht heeft het je als kind ook geholpen, of had je het een periode van je leven nodig. Maar de geloofssytemen blijven vaak in stand, ook wanneer ze al lang niet meer relevant zijn, en in plaats van vóór, tegen je werken.

Hoe kan je een geloofssysteem veranderen?

Als je zo’n geloofssysteem ‘ontdekt’, realiseer je dan ten eerste dat dit te veranderen is. Dat het niet waar is, slechts een overtuiging. Kijk of je het tegenovergestelde kunt denken, en hoe dat voelt: bijvoorbeeld, hoe voel je je als je tegen jezelf zegt: ‘Ik ben goed genoeg zoals ik ben’.

Kans is dat je je meteen wat rustiger voelt. Dat is wellicht tijdelijk. En als je het interessant vindt om dieper te gaan, en het geloofssysteem voor eens en voor altijd te veranderen, zoek dan naar een Theta Healer. Sessies worden gegeven 1 op 1, er zijn Theta Healers die cursussen geven en sessies kunnen ook online plaatsvinden.

Mocht je meer willen weten, of interesse hebben in een sessie, neem dan contact op met Relinde. Eerder schreef zij ook al over zelfliefde.

Coach Jantien is gespecialiseerd in liefde voor jezelf.

 


Gepost onder Coaching met de tag Healing

Relinde Moors

door Relinde Moors

Reacties