fbpx

Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.

Alle lieve en fijne mensen die bijdragen om de droom van House of Awareness uit te laten komen.

Over Jane

Jane is een oase van rust en is extreem geduldig. Ze heeft oneindig veel liefde om te delen/geven en wil vanuit liefde en rust mensen vertrouwen geven. Jane kan haarfijn aan voelen wat een situatie of persoon op dat moment nodig heeft. Ze luistert aandachtig en brengt een situatie/persoon graag terug tot zijn essentie om van daaruit verder te laten groeien. Jane helpt je te voelen dat alles wat je nodig hebt al in je zit en je altijd bij je draagt. Lees hier meer over Jane.

Jane Shaw

Over Willemijn

Willemijn Welten

Willemijn is een bommetje energie. Met haar krachtige en ontwapenende persoonlijkheid kan ze iedereen dat beetje extra energie geven om zijn/haar dromen waar te maken. Willemijn staat open voor iedereen en als ze een kamer binnen loopt, lijkt het licht wat feller en warmer te gaan schijnen. Ze heeft een gave om het vuurtje in je aan te wakkeren waardoor het beste in je naar boven komt. Willemijn loopt over van de goede ideeën en stelt iedereen instantly op zijn gemak. Lees hier meer over Willemijn

Over Jamila

Deze mooie, lieve krullenbol neemt geen genoegen met half werk. Communicatiewonder en globetrotter in één. Een sensitief en dromerig typetje die tegelijkertijd stevig met beide voeten op de grond staat. Wat mensen gelukkig maakt is iets waar ze zich van jongs af aan mee bezig heeft gehouden en het liefst dagelijks mee bezig is. Ze ziet zichzelf graag als eeuwige student van het leven. Lees hier meer over Jamila.

Jamila Vriesman

Over Pleun

Pleun Peters

Pleun is onze vlogkoningin. Vorig jaar heeft ze de opleiding Toegepaste Psychologie afgerond en na een geweldige reis door Azië staat ze weer met beide voeten op Nederlandse bodem. Ze leest, sport veel, houdt van het water en haar racefiets, luistert veel muziek, eet elke dag pindakaas en heeft een kat die Gabbertje heet. Met Pleun kan je zweven met beide benen op de grond. Lees hier meer over haar.

Over Saskia

Hoera! We hebben weer een nieuwe bewoner in ons huis! Eerder kwam Saskia al graag bij ons over de vloer maar nu is het officieel: Sas trekt in! Saskia gaat ons helpen met onze strategie en brengt daarnaast de allerfijnste vibes met zich mee. Instant chillness en partyness als Sas binnenkomt. Precies zoals ze is: een goede balans tussen raven en zweven. Lees hier meer over Sas.

saskia wijsman

Over Madelon

Madelon Gielen

Sommige van jullie weten het al, maar we zijn bezig met House of Awareness KIDS. Daarvoor zochten we natuurlijk een hoofdredacteur met dezelfde visie, liefde voor kids en de nodige ervaring! En daar was ze: onze Madelon! Ze is 31 jaar en woont sinds kort in São Paulo. Vanuit de Braziliaanse zon is zij degene die HoA KIDS op de kaart aan het zetten is. En hoe! Lees hier meer over Madelon.