fbpx
dromen

Welke dromen ik nog heb

Soms ben ik aan het mijmeren op de fiets. En dan bedenk ik me wat ik graag nog zou willen. Niet zoveel eerlijk gezegd, vaak komt er niet echt iets in me op. Terwijl ik er langer over nadacht besefte ik me dat ik wel dromen heb. Dromen die nog geen doel hebben. Hier deel ik mijn dromen met jullie.

Een boek schrijven

Graag wil ik nog een keer een boek schrijven. Een doel is het nog niet, want ik weet nog niet waarover. En ik voel ook nog niet de behoefte om stappen te ondernemen om hieraan te beginnen. Misschien zijn de blogs die ik schrijf wel een beginnetje. Ben heel nieuwsgierig waar deze droom mij naartoe leidt!

Een kindertehuis in Zuid-Amerika

Over grote dromen gesproken, dit is er zo eentje. In mijn droom ben ik pas 50 als ik dit ga doen. Een plek beginnen waar kinderen helemaal 100% zichzelf kunnen zijn, met alles wat ze zien voelen en ervaren. Het liefst op allerlei plekken over de hele wereld. En misschien daar dan wel een opleiding aan vastmaken, een nieuwe manier van leren neerzetten. Hoe? Geen idee, ik vertrouw erop dat het pad wat ik nu loop me hier kan gaan brengen.

TED Talk geven

Ergens geloof ik dat er een dag komt dat ik ga spreken, of dat nou een TED talk is of in een andere vorm. Ik zou het heel gaaf vinden als ik op een dag voel dat mijn verhaal goed genoeg is om te delen met de wereld. Om zo anderen te inspireren, zoals ik door zoveel mensen wordt geïnspireerd.

Een opleiding starten

Dit schreef ik net ook, maar wil dit toch graag ook apart nog even benoemen. Ik heb echt de droom om een nieuw scholingssysteem neer te zetten. Gericht op bewustzijn, energie, kinderen of misschien wel totaal iets anders. Eigenlijk weet ik totaal nog niet hoe of wat, als ik het zou weten dan zou ik het doen! Onze Awareness Academy voelt als een beginnetje.

Een creatief project starten

Graag wil ik meer creëren, meer delen. Als ik bovenstaande teruglees wil ik graag dingen maken. Creatief bezig zijn. De rust hebben om een verdieping te maken in een van bovenstaande punten en daar op een creatieve manier (en niet doelbewust ‘om het maken’) ermee bezig te zijn. Zou het heerlijk vinden om te gaan knutselen, schilderen, schrijven, vloggen, het maakt eigenlijk niet uit wat! Als ik er maar plezier uithaal!

Een gezin waar iedereen zich welkom voelt

Een droom is ook om met mijn gezin ergens op de wereld te wonen en samen te leven, creëren, en ook een fijne plek te maken waar anderen zich thuis voelen.

Dit zijn nogal wat dromen, maar he waarom ook niet. Als je er geen doel aan zou hoeven hangen, of er iets mee hoeft te doen. Wat zijn dan jou stoutste dromen?

Ben heel benieuwd. Leuk als je ze deelt in onze FB community. Liefs, Willemijn

Meer blogs om bij weg te dromen?

 

 


Gepost onder Everyday mindfulness met de tags Dromen, toekomst en visie

Willemijn Welten

door Willemijn Welten

Reacties