fbpx

Onze visie

Wij geloven dat als je connected bent met jezelf, alles op zijn plek valt. Precies zoals het moet zijn. Dit moet je zelf doen, maar hoef je niet altijd alleen te doen. Hulp vragen is het grootste cadeau dat iemand zichzelf kan geven. En hulp geven is het grootste cadeau dat iemand een ander kan geven.

Onze missie

Bewust en mindful leven is voor iedereen, soms heb je alleen een klein zetje nodig. Onze missie is om mensen te helpen connecten met zichzelf en global awareness te creëren door bij iedereen het bewustzijnsvlammetje te ontsteken. Met de House of Awareness community willen we iedereen inspiratie geven hun ticket naar inner paradise te vinden. We willen de wereld inspireren, laten ervaren en verbinden. Join us!

Global awareness

Wil jij ook bijdragen aan Global Awareness?

Wil je weten wie wij zijn?

Jane vs Wil

Wij zijn Jane & Willemijn uit Amsterdam en House of Awareness is het platform waarmee we een community bieden waarbinnen iedereen hun energie kan bundelen om global awareness te creëren. House of Awareness is voor ons het huis waar iederen thuis komt bij zichzelf! Wil je weten hoe we elkaar hebben ontmoet? Lees hier ons verhaal.