fbpx
5 favoriete happy, mindfulness & spiritualiteit blogs

Onze 5 meest favoriete mindfulness & spiritualiteit blogs

Op internet kun je eindeloos opzoek naar leuke blogs. Wij raken erg geïnspireerd door onderstaande blogs. Onze 5 meest favoriete happy, mindfulness & spiritualiteit blogs voor jou op een rijtje.

Happy, mindfulness & spiritualiteit blogs

1. Sochicken

Bij de naam SoChicken denk je misschien aan een restaurant of foodblog, maar niets is minder waar. Zoals ze het zelf omschrijven is het de ‘online broedplaats’ waar alles samenkomt op het gebied van geluk, succes, gezondheid, vrijheid, liefde en bewustzijn.

De plek waar je moet zijn voor verrassende, simpele en vooral praktische tips voor een leukere toekomst. Wij krijgen in ieder geval direct een fijne vibe van SoChicken, niet teveel gekakel, wel to the point!

Speciaal voor jou hebben wij een artikel geselecteerd waar wij heel blij van worden!

2. Lijstjes.info

Deze blog is speciaal voor mensen die kriebels krijgen van lange stukken tekst, weinig tijd hebben of gewoon nieuwsgierig zijn en zichzelf willen verrijken met kennis over zichzelf. Binnen no-time kom jij meer te weten over een bepaald onderwerp.

Er zijn heel veel leuke lijstjes te vinden in verschillende categorieën.

Lees hier het lijstje van 10 eigenschappen van creatieve mensen.

3.  Shot of Joy

Verdwaal jij ook altijd in een leuke stad of vind je het lastig om een keuze te maken tussen alle leuke hotspots? Gelukkig is daar Shots of Joy, zij maken gewoon die keuze voor je, en dat doen ze heel goed! Ze zijn niet alleen expert op het gebied van reizen, maar weten ook alles over onder andere voeding, liefde en lifestyle.

Shot of Joy maakt ons direct vrolijk door hun heerlijk vormgegeven website vol inspiratie. Als je nu nog geen zin hebt om erop uit te trekken weten wij het ook niet meer!

We kunnen niet wachten om één van de Secret Places te bezoeken die zij hebben gespot. 

4. De Groene Meisjes

We zijn het geiten wollek sokken tijdperk allang voorbij, met de Groene Meisjes als voorbeeld. Deze twee meiden nemen je mee in hun ontdekkingstocht naar een groene lifestyle. Groen leven, groen eten, groen denken en groen reizen.

Ook als groen niet je lievelingskleur is kun je hier je hart ophalen, wat een inspirerende meiden en wat kunnen ze onwijs goed schrijven.

In het kader van ‘groen’ denken (groen is de kleur van de natuur, grounding) schrijven ze een leuk artikel over zelfhulpboeken. 

5. Fulltime op Reis

Geld verdienen en reizen tegelijk klinkt als leven in een utopische wereld. Toch is het mogelijk zonder dat je je baan opzegt. Florine neemt je mee in naar haar zoektocht naar rust en ruimte. De ontdekkingsreis van het leven, leren en creëren. Het zit hem in hele kleine dingen, de manier waarop jij naar het leven kijkt kan behoorlijk van invloed zijn.

Een blog met tips voor een reis naar binnen, een reis naar buiten, maar ook een reis de wereld in. Start vandaag nog met jouw reis, een goed begin is het halve werk.

In deze blog geeft ze 4 tools om je droom te kunnen leven.

Wat zijn jouw favoriete mindfulness & spiritualiteit blogs?

Dit waren onze 5 favorieten op dit moment, er zijn natuurlijk nog heel veel meer inspirerende blogs! Ken jij er ook één? Deel hem met ons, we zijn erg benieuwd!


Gepost onder Inspired by met de tags Creativiteit en Mindfulness

Elianne Dudok

door Elianne Dudok

Reacties