fbpx
jane en willemijn

House of Awareness: tijd voor nieuwe energie

Waar te beginnen met een bijzondere boodschap als deze….;-). Misschien bij het eind en dan terug naar het begin. Samen hebben we besloten dat het tijd is – voor ons allebei – om ons prachtige House of Awareness los te laten. Los te laten aan die energie die House of Awareness op dit moment verlangt.

Met liefde gebouwd aan onze droom

De afgelopen 3 jaar hebben wij met pure intentie en bewuste energie gebouwd aan een droom: mensen laten zien hoe fijn, mooi en belangrijk het is om werkelijk te connecten met jezelf. Op een laagdrempelige manier, zonder de diepte te schromen. Te laten zien dat dit op allerlei manieren kan, via allerlei wegen en allemaal in jouw timing.

Er is geen één weg, één manier, één tijd.

Trots op onze pure, bewuste coaching community

Daarbij zeggen we ook altijd “je moet het wel zelf doen, maar echt niet altijd alleen”. Juist niet alleen. Iemand die bij jou past – in de vorm van een coach/therapeut – kan je zo goed helpen om het zelf te doen. Vandaar ook het belang van een pure, bewuste coaching community! Deze coaching community is in verbondenheid meer en meer gegroeid, tot zo iets moois. Hoe we elkaar helpen, weten te vinden en vooral connecten op de coach-events. Elke ontmoeting is altijd weer bijzonder!

Zo kunnen we met trots zeggen dat we een prachtig en puur fundament hebben gebouwd aan zowel de bezoekers kant als aan de coaching kant. Een platform waar iedereen terecht kan voor een stukje herkenning/erkenning, ervaring en verbinding.

Tijd voor andere energie

Daarom is het juist nu tijd dat wij House of Awareness loslaten en de ruimte geven voor een andere energie. Een energie die de volgende stap kan maken. Een sprong en kracht die het fundament verder kan laten groeien vanuit al het potentieel dat het in zich heeft. Wie of welke vorm deze energie heeft? Dat zal de komende tijd helder worden, daar geloven we in. We staan open voor diegene(n) die deze krachtige energie in zich voelen. Die met liefde en puurheid House of Awareness naar een next level kan laten vliegen;-).

Wat betekent dit voor jou als bezoeker? De website blijft voorlopig gewoon online, dus alle blogs, oefeningen en coaches zijn nog steeds vindbaar.

Voor nu willen we je alle liefs en moois toewensen! En zeggen dat we de mooiste tijd – ook met jou – hebben gehad. Het is tijd om te vliegen, in puurheid en in awareness….

Alle liefs,

Jane & Willemijn


Gepost onder Jane vs Willemijn

door Jane Shaw (admin)

Reacties