fbpx
Happy Muziek

Happy muziek!

Je kent het wel. Er zijn van die nummers die meteen een enorme glimlach op je gezicht brengen. Of waarbij je absoluut heel hard moet meezingen of keihard op moet dansen. Heerlijk, gewoon omdat het kan en mag. Muziek die je instantely happy maakt! Sing like nobody is listening en dance like nobody is watching!

Zet alle gêne opzij, gooi je haar los en zet je keel open!

Of je nu thuis, op kantoor, op een feestje of in de auto zit. Soms is er niets fijners en leukers om helemaal uit je plaat te gaan op muziek die je happy maakt! Alleen of samen met anderen. Het fijne van alleen zijn is dat je je nergens voor hoeft te generen. Al zou dat eigenlijk ook niet hoeven met anderen. En met anderen ben je soms dubbel zo happy! Ik sta soms heel stiekem heel hard alleen in mijn huiskamer te dansen (leuk voor de buren want ik heb geen gordijnen;-)) en in de auto zing ik alsof ik Beyonce’s stem heb (uhm not, maar dat maakt niet uit!).

Zet alle gêne opzij, gooi je haar los en zet je keel open! And be instantly happy!

Hoe zoek je meer muziek die jou direct happy maakt? 

Muziek is persoonlijk. Wat de een mooi vindt, vindt de ander vreselijk. Dat kan en mag! Het gaat er om dat jij vindt wat bij jou past en ervaart wat voor jou werkt. Wij geven je suggesties van tracks die wij happy vinden, maar we willen je ook aansporen om zelf ook op zoek te gaan. Als je een nummer hebt wat je happy maakt check je bijvoorbeeld verdere tracks van de artiest of kijk je op spotify of itunes wat vergelijkbare suggesties zijn. Zo zit ik soms rustig een uurtje van de ene track naar de andere te gaan. Men wat ben ik daarna happy.

House of Awareness happy muziek playlist

Hieronder zullen we continue muziek aanvullen waar je instantly happy van wordt! Even een momentje om alles los te laten, alles aan de kant te zetten (behalve je glimlach) en lekker mee bleren en gek te dansen. We komen de tracks tegen op spotify, soundcloud, de radio en via via. Sharing is caring!

Meerdere playlists op HoA


Gepost onder Muziek

Jane Shaw

door Jane Shaw

Reacties