fbpx
yoga muziek

Yoga muziek: muziek voor tijdens een yoga practice

Zoek je yoga muziek voor tijdens de practice van je les of thuis? Muziek kan helpen om in de sferen te komen en blijven. Ik deel mijn favoriete playlists voor yoga muziek met jullie.

Wat is yoga muziek

Goede vraag. Voor mij is muziek tijdens yoga een playlist die ik op kan zetten als ik zelf thuis yoga beoefen. En soms ook weleens gewoon op de achtergrond als ik aan het werk ben. Het kan ook als rustgevende muziek dienen!

Yoga muziek playlist – Vinyasa Flow

Deze zet ik zelf meestal aan als ik thuis in de ochtend even een uurtje yoga wil doen. Hij duurt 1 uur en 15 minuten, dus precies goed voor je hele practice. Ook zit er een natuurlijk verloop in van rustig, naar wat pittigere stukjes om weer te eindigen in savasana. 

Yoga muziek playlist – Power Flow

Voor als je een pittige power flow wilt doen dan is het dit een fijne lijst. Zelf vind ik altijd dat als ik iets meer power yoga doe, dat goede muziek me echt in de flow kan houden! Sterker nog, muziek kan me er dan letterlijk doorheen helpen om vol te houden. Mijn ademhaling en de muziek is dan alles wat er nog is.

Yoga muziek playlist – Soft Vinyasa

Als je een zachte vinyasa morning practice wilt doen met veel hartopeners, dan is deze lijst een aanrader. Ook een fijne lijst om op zondagmorgen op te zetten als je in huis aan het rommelen bent. 

Yoga muziek playlist – Tantra massage

Dit is een hele rustige lijst die je ook kan gebruiken voor tijdens een massage, of meditatie practice.

Meer muziek

Hier vind je nog meer lijsten:

Wil je thuis yoga gaan doen? Hier vind je mijn tips.


Gepost onder Muziek met de tag yoga

Willemijn Welten

door Willemijn Welten

Reacties