fbpx
nieuwe maan in Ram

Nieuwe maan in Ram, 28 maart 2017

Het is vandaag nieuwe maan. De zon en maan komen tegelijkertijd op en gaan tegelijkertijd onder. Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin en is een goed moment om plannen te maken of om iets nieuws te beginnen. Je intenties neerzetten van wat je wilt creëren in je leven, die je weer met de volgende volle maan kunt meegeven. Dit keer staat zij in Ram. Lees hier wat dit betekent.

Inzicht 1: maak een frisse start en je gaat vlammen  

De nieuwe maan staat altijd voor een nieuw begin en het neerzetten van intenties. Maar, deze nieuwe maan in Ram is extra krachtig op dit vlak. Ram staat voor leiderschap, nieuwe ideeën en actie. Daarbij is ram een vuurteken en gaat het om het maken van plannen, doorzetten en het inslaan van nieuwe wegen. Waar 2016 met name stond voor het loslaten van wat niet meer bij ons paste, staat 2017 voor nieuwe kansen en een frisse start. Je innerlijke vuur vlamt op! Let wel, het vuur is creatief wanneer we ons vuur met liefde een aandacht aansteken:-).

She is calling on us to take action on our lives based from a place of love.

Inzicht 2: durf volledig in te zetten op jouw dromen en wensen

Deze nieuwe maan staat ook in het teken van ‘jezelf’. Wat vind jij belangrijk? Wat zijn jouw dromen en wensen? Sta er bewust bij stil, schrijf ze op, zie ze voor je. En wees niet bang om eerdere dromen te laten varen of bij te sturen. Soms is het fijn om vanuit een nieuw en blanco perspectief een stapje terug te nemen en waar je staat te evalueren. Stel jezelf de vraag: zonder geld, tijd en plaats…..waar zou je dan nu willen zijn? Het is een mooie en krachtige tijd om nieuwe ideeën binnen te laten en deze met volle aandacht en energie de wereld in te sturen.

A stronger awareness of what matters to us most helps us to define our goals more clearly, giving them extra fire.

Inzicht 3: laat frustraties los en zet het om in self empowerment

Het vurige ram teken kan soms ook in de over-drive schieten. We raken gefrustreerd en boos en willen te veel tegelijkertijd en snel afmaken. Ons vuur is iets krachtigs en maakt ons efficiënt als we het bewust inzetten. Anders vlamt het alle kanten op. Geef aandacht daar waar je frustratie en irritatie voelt opkomen, stuur het bij en zet het om in doelgericht handelen. Laat de rest wat je niet dient los….Op die manier zal je vuur je laten shinen. Het maakt ook vuurwerk in ons los. Geniet daarvan!

Channel your fighting spirit in wise, heartfelt ways.

Happy new moon!!

Wij halen deze wijsheid elke maand van de fijne site Mystic Mamma. Zie hier hun uitgebreide blog over deze nieuwe maan in Ram. Ook haalden wij dit keer fijne inspiratie via Forever Conscious.

Lees hier meer over de verschillende standen van de maan en hier een mooi nieuwe maan en volle maan ritueel.


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tag Volle maan

Jane Shaw

door Jane Shaw

Reacties