volle maan vissen

Volle maan in Vissen, 6 september 2017

Het is weer volle maan. Altijd een mooi moment om even stil te staan bij wat zich in je leven, en daar omheen, afspeelt. De maan heeft veel meer invloed op ons dan we vaak bewust van zijn. Elke volle maan heeft een andere werking door haar specifieke stand op dat moment. 6 september is het volle maan en staat zij in het teken van Vissen. Lees hier wat dit betekent.

Inzicht 1: een significante maar zachte energie shift

De afgelopen manen zijn best pittig geweest. Gelukkig komt deze volle maan in vissen ons wat zachter en lichter tegemoet. De zachte wateren van het teken vissen geeft ons de ruimte om onze sensitiviteit te omarmen. Om je hart volledig te openen en die shifts te maken die echt bij je passen. Wat droomt je hart? En wat voel je als je aan de toekomst denkt? Durf te vertrouwen op dit gevoel. De keerzijde van vissen is dat we over-emotioneel kunnen worden. Dat we ons figuurlijk laten overspoelen. Klamp je niet vast aan je emoties maar geef je over en stroom mee. En laat je inspireren door de giften van vissen: natuur, muziek, kunst, poëzie, dans en droom….

A Pisces Full Moon helps us to understand our true intentions and illuminates what is really guiding our lives.

Inzicht 2: heb geduld, laat je niet uit het veld slaan

Door de afgelopen eclipse kunnen we ons nog steeds moe voelen. Maak je geen zorgen, vecht er niet tegen maar wees rustig en ga naar binnen. Heb geduld, je gewenste verandering komt eraan. Een belangrijk aspect wat deze volle maan ons laat zien is dat we het meeste behalen, als we voor het grotere geheel gaan. Luister naar je innerlijke drive en deel deze met de wereld om je heen. Het is een tijd voor interne en externe integratie. Wees wijs in wat je deze maan wilt meegeven en wilt manifesteren.

Let the energy of this important eclipse unfold in its’ own time and own way…

Inzicht 3: stap in je licht en sta open voor vergeving

Ondanks de zachte kant van deze maan kunnen er conflicten op je pad komen. Tegenovergestelde belangen in jezelf en met anderen. Probeer vanuit je hart in het licht te stappen en opereer vanuit compassie. Vergeef jezelf en anderen. Een conflict is ook een opening tot transformatie. Laat het stromen, ga niet met je hakken in het zand en bekijk het vanuit het grotere geheel. Luister naar je hart,  neem een stapje terug en kom dan weer terug naar je hart. Als je van daaruit beweegt en beslist ontvouwt zich de mooiste transformatie.

Allow the September Full Moon energy to open and awaken you, so you can fully blossom into the power of your true self.

Happy full moon!!

Wij halen deze wijsheid elke maand van de fijne site Mystic Mamma. Zie hier hun uitgebreide blog over deze volle maan in Vissen. En dit keer haalden we ook mooie inzichten bij Forever Conscious.  

Lees hier meer over de verschillende standen van de maan en hier een mooi nieuwe maan en volle maan ritueel.


Gepost onder Spiritualiteit & Wetenschap met de tag Volle maan

Jane Shaw

door Jane Shaw

Reacties