fbpx
workshop paardencoaching

12 januari 2018: workshop paardencoaching ‘De Kunst van het Loslaten’

Paarden zijn meesters in het loslaten. Zij leven in het moment, volledig in het hier en nu. Spanningen die zij hebben of overnemen van een kuddegenoot, laten ze makkelijk los door te rollen, gapen, poepen of plassen. Een groot voorbeeld dus voor ons mensen. In een workshop paardencoaching word je door een paard prachtig gespiegeld. Dat wat jij nu bij je draagt, maar niet bewust ervaart of bij kan, wordt door het paard helder gemaakt. Begin 2018 met hernieuwde energie!

Spanningen loslaten met paarden

Wij houden onbewust spanningen vaak vast. Die kunnen om verschillende redenen worden opgeroepen. Door oud verdriet. Door belemmerende overtuigingen. Door vast te willen houden aan het oude vertrouwde. Ook als ons dat eigenlijk allang niet meer dient. In samenwerking met een paard kunnen we hier op een directe, heldere maar zachte manier mee werken.

12 januari 2018: workshop paardencoaching ‘De Kunst van het Loslaten’

In de workshop paardencoaching ‘De Kunst van het Loslaten’ gaan we kijken naar wat losgelaten mag worden. Ieder krijgt een persoonlijke sessie met het paard. In de interactie ervaar je wat het zo lastig maakt om los te laten en hoe je ruimte kunt maken voor het nieuwe. Zo begin je het nieuwe jaar met nieuwe energie! En wordt het oude een warme herinnering waar je steun, kracht en wijsheid uit kunt putten.

Praktische zaken

Datum: vrijdag 12 januari 2018

Tijd: van 10.00-12.30u

Locatie: Stalhouderij Vosse – Kinderhuissingel 2D, Haarlem.

Ca 10 minuten vanaf station Haarlem en met ruime gratis parkeergelegenheid

Kosten: 50,-

Aanmelden

Meld je hier aan.

Dit zeiden anderen over de workshop ‘De Kunst van het Loslaten’:

Ik ben er erg van onder de indruk geweest. Na een paar dagen was het pas gedaald en kwamen er steeds weer beelden terug die ik kon meenemen in mijn dagelijkse leven. Kortom, verhelderend en confronterend. – anoniem

Wat een bijzondere ervaring! Zeker een aanrader. De sessie in de workshop was indrukwekkend. Het paard was super sensitief en spiegelde mij enorm. Heel leerzaam. – Marloes

 


Gepost onder Workshops & Events

Arienne Post

door Ariënne Post

Reacties